Japanspesialisten – spesialisert på reiser til og fra Japan.

Fly, pakkereiser, turer, Japan Rail Pass, forretningsreiser, gruppereiser, spesiell reise, feriereiser, temapakker, etc.

 


 

SE_RundresorPakkereiser

Vi tilbyr flere ferdige pakker som du kan tilpasse til din egen smak. Vi har også lengre turer som vi har satt sammen for å kunne oppleve så mye av det vakre Japan som mulig. Vi har også rundreiser med forskjellig orientering slik at det er noe for alle. Hvis du har noen spesielle forespørsler om steder du vil besøke eller aktiviteter du vil utføre, vennligst spør vårt kompetente salgspersonell!

Les mer her >>

 


 

SE_Japan-Rail-PassJapan Rail Pass

Japanspesialisten er et av de få europeiske reisebyråene som kan utstede Japan Rail Pass. Vi har alle varianter! Hokkaido Pass, East Pass, Kansai Area Pass, Sanyo Area Pass, Kyushu Rail Pass etc etc.

Les mer her >>

 


 

SE_Affarsresor_200Forretningsreiser

Vi bestiller turen for at du skal til Japan i tjenesten. Din profil vil bli lagt til deg med alt du vil forhåndsbestille, vindusplass, flyplass taxi, bredbånd, ombokningsbare billetter etc.
Vi kan også arrangere samtaler om Japan før reisen, samt konferanse- og incentivreiser.

Les mer her >>

 


 

SE_GruppresorGruppereiser

Våre høst- og vårturer er svært populære og blir raskt utsolgt. I nær fremtid vil vi også lage flere gruppeturer med ulike temaer som hager, helse og spa, gourmet etc.
Hvis du allerede er en gruppe som ønsker å reise til Japan og oppleve noe sammen, skreddersyr vi turen med deg.

Les mer her >>

 


 

SE_SpecialresorSpecialreiser

For de som går til Japan og opplever noe utenom det vanlige. Kanskje du går dit for en bryllupsreise? Gå på ski, dykk, bor i tempel, les japansk? Vi hjelper deg!

Kontakt oss >>

 


 

SE_Flygbiljetter_200Flybilletter

Kunnskapsrike og erfarne medarbeidere vil hjelpe deg med å bestille riktig flyselskap for deg. Hva er viktig for deg?
Prisen, flyselskapet, flyetiden, ombordstjenesten, kombinasjonsalternativene, muligheten til å gjøre en stopp-over, bonuspoeng, eller at billetten kan endres?

Kontakt oss >>