Møt våre eksperter

Heidi Melei, Team Leader Japan

Heidi er født og oppvokst i Oslo – men flyttet som 19 åring til Sydney, Australia. Etter 15 år i Australia hvor hun mange år jobbet som Asia Spesialist for Flight Centre vendte hun for 2 år siden hjem til Oslo og begynte hos Japanspesialisten.

Kontakt Heidi >>

Yumiko Masuka, Senior Travel Consultant

Yumiko kom til Norge i 1993. Før hun kom, jobbet hun på ett reisebyrå i sin hjemby Osaka. Hun er Japan Association Travel Agent sertifisert General Travel Service Supervisor. Hun er veldig glad i mat, musikk og fotografi. Hun er stolt av sin Kansai dialekt og har ikke plan om å endre til riksmål.

– Jeg har funnet mitt land på nytt etter at jeg flyttet derfra. Japan er mitt favoritt nummer 1. Det er få land hvor man kan oppleve kultur, historie, å stå på ski, snorkle, ta bad i deilig varmekilde og ikke minst spise god mat på samme reise.
Jeg er også stolt av japansk gjestfrihet (Omotenashi). Jeg ønsker at alle kan oppleve det en gang i livet eller gjerne flere ganger. Det er min glede til å hjelpe med det.
Velkommen til Japan. 日本へようこそ。-

Kontakt Yumiko >>

Anne Nordhagen, Travel Consultant

Anne har jobbet i reisebransjen i flere 10-år, og Asia har alltid stått hennes hjerte nært. Hun har reist mye rundt i de fleste land i Sørøst-Asia; Vietnam, Kambodsja, Thailand, Indonesia, Malaysia, Filippinene og Myanmar. Men også Sri Lanka, India, Kina – og selvfølgelig Japan!
Anne er glad i å reise og har også vært reiseleder på flere reiser til Asia.
På fritiden liker hun å fotografere, lese, trene – og er opptatt av livsstil og helse.

Kontakt Anne >>

Christian Emíl Solberg Gulbrandsen, Assistent

Emíl, som han liker å bli kalt ble født i Oslo, men flyttet da han var 3 år gammel til verdens nordligste by, Hammerfest og vokste opp blant kaldt vær og varme folk. Han lærte seg engelsk som 7-åring og tysk da han var 9, så det gikk tidlig opp for han at han hadde god evne til å lære seg språk og sånn startet hans Japan eventyr. Når han ble 20 bestemte han seg derfor for å flytte tilbake til Oslo for å lære seg Japansk på universitetet. Han bodde 2 år i Osaka, Japan hos et japansk ektepar på 70 år å er derfor veldig kunnskapsrik når det gjelder japanske tradisjoner. Han har også reist mye omkring i landet på jakt etter de beste skiopplevelsene, så hvis du har spørsmål om skiferie i for eksempel Nozawa Onsen, Myoukoukougen, Nagano, Hakkoda eller Sapporo så be Emíl om litt innsikt. På fritiden liker han å trene, spille dataspill, skrive og drive med racketsport.

Kontakt Emíl >>