Furano

Porten til det sørlige Japan

  • 0
  • 1
  • 2
Furano tilbyr en rekke valg når det gjelder overnatting. Det er både store hotellkjeder, små hytter og herberger. Da skibakkene ligger kun 10 minutter fra sentrum, er det lett å nyte byens utvalg av japanske restauranter, puber og karaokebarer om kvelden. En av de mest populære afterski-aktivitetene i Furano er å ta et beroligende bad i en av de mange varme kildene som finnes utendørs – og som har en fantastisk utsikt over dalen og fjellene. Furano er også ideelt for de som ønsker å gjøre dagsturer til nærliggende fjell hvor du finner gode muligheter til å kjøre off-piste.

Furano Ski Resort

Furano Ski Resort har en fallhøyde på sine bakker på mer enn 950 meter, og mer enn 8 meter av verdens letteste og tørreste pulversnø faller her hvert år. Furano har 10 forskjellige heisanlegg som opererer i sesongen som er fra av november til begynnelsen av mai. Furano Ropeway, Japans raskeste taubane, tar ca. 100 personer på én gang og stiger opptil 10 meter per sekund. Dette gir rask og enkel tilgang til over 25 kilometer med alpinanlegg! Fordi fjellene rundt Furano har så forskjellig terreng, finnes det bakker for alle og en hver.

Med japansk effektivitet kan du være sikker på at alle bakkene er godt preparerte hver morgen. Noen av de mest krevende løypene er selvfølgelig ikke preparerte med tanke på alle de som elsker puddersnø.
Furano har også Japans eneste «Free Ski Host». Engelsktalende innbyggere fra området gir gratis guidede turer på frivillig basis til besøkende. De viser rundt i bakken og inne i byen, og du kan få tips og råd

Gratis Ski Host

Furano har også Japans eneste «Free Ski Host». Engelsktalende innbyggere fra området gir gratis guidede turer på frivillig basis til besøkende. De viser rundt i bakken og inne i byen, og du kan få tips og råd. Det er to skiskoler i Furano, hvorav den ene er drevet av firebenet olympisk skiløper Kiminobu Kimura.