Betal online

DIBS - Payments made easy
Beløp å betale inn NOK:   Ordernummer:                      


* Bestillingsnummer er vist i høyre hjørne av fakturaen. Tallet består av 6 sifre.

NOTAT! Betalinger med feil ordrenummer blir ikke implementert. Kontakt JTB Norway/Japanspesialisten på 22413330 hvis du har spørsmål.
Betalingen gjøres til:
Tumlare Corporation Norway AS,
Møllergaten 4(Inngang Linaaes gate) 0179 Oslo.
Tel: (47) 22413330,
Email: info@jtbnorway.com,
VAT number: 977309581.
Registrerte merkevarer: JTB Norway & Japanspesialisten. Alle betalinger som gjøres vi JTB Norway/Japanspesialistens nettside må betales med NOK (Norske kroner). For å se en fullstendig oversikt over produktet/tjenestene du har valgt så gå til "se over" før du fullfører betalingen.
JTB Norway/Japanspesialisten bruker DIBS Payment Services som er den ledende leverandøren av sikre betalingsløsninger for e-handel virksomhet. Mer enn 60 milliarder overføres årlig gjennom DIBS systemet. Firmaet ble grunnlagt i 1998 og har kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo og København. DIBS har vært oppført på First North (svensk, finsk og islandsk børs for mindre firmaer) siden 2007 og innehar den høyeste kredittverdigheten.
SSL kryptering , Kortinformasjonen blir kryptert når den sendes direkte til DIBS. Kommunikasjonen til DIBS serveren går gjennom en SSL-kryptert direkte tilknyttning (https). DIBS bruker den sterkeste krypteringen som er tilgjengelig på markedet. Når DIBS kommuniserer med banker benytter DIBS samme sikkerhetssystem som bakene selv.
Verifisert av Visa og MasterCard SecureCode (3D Secure) I tilfeller hvor banken har tilknyttet forbruker kort til "Verified by Visa or MasterCard", så åpner SecureCode et identificasjonsvindu etter at kortdetaljene har blitt skrevet inn hos DIBS. Kun den kort utstedende banken vil være i kontakt med dataene som skrives inn i dette vinduet. Så snart forbrukeren har identifisert seg utføres transaksjonen.
Direkte Betaling - For betaling via internett bank (direkte betaling) må du velge banken din først, deretter blir du videresendt til et gjenkjenningsvindu. Her foregår identifikasjonsprosessen akkurat som når du vanligvis logger inn i nettbanken. Bank ID eller kodebrikke er eksempler på vanlig innloggingsmetoder. Etter identifikasjonen er utført gjennomføres transaksjonen. Det er kun din egen bank som får tilgang til disse opplysningene.
PCI DSS - Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) Er en sertifikasjonsstandard som alle som har tilgang til kortinformasjon må gjennomgå. DIBS Payment Services AB har gjennomgått denne sertifiseringen løpende siden 2005. Sertifiseringen utføres av spesielle kontrollører og gjøres ved alle firmaets kontorer. Firmaet må bestå over tester på over 200 punkter.
Betaling via DIBS
Fordelene ved en betaling er gjort på en betalingsside på DIBS-servere er flere. All informasjon er beskyttet i samsvar med reglene i PCI DSS. Butikken vil ikke være i kontakt med noen kortdetaljer. Forbrukeren kan enkelt verifisere at betalingssiden ligger på DIBS, og kan dermed være sikker på at det ikke er et forsøk på ”phishing”.