Kjære Japan venner,

Korona-pandemien har dessverre medført at vi nå må lukke vårt fysiske kontor for Japanspesialisten i Norge. I fremtiden vil norske kunder i stedet kunne bestille turen til Japan via Japanspecialisten Danmark.

Fra 1. september 2020 vil Japanspecialisten Danmark overta alle bestillinger fra Japanspesialisten Norge. Har du en eksisterende booking behøver du ikke foreta deg noen ting. Vi har allerede et tett samarbeid med våre kolleger i Københaven og de kjenner deres bookinger godt.

Du kan trygt bestille via vårt danske kontor da den danske pakkereiseloven er lignende den norske. På kontoret i København har de over 40 års erfaring med å reise til Japan, slik at våre nåværende og fremtidige kunder kan fortsette å se frem til førsteklasses service og kunnskap fra våre dyktige kollegaer i Danmark. På vårt danske kontor er reisekonsulentene klare til å hjelpe deg med din drømmetur til Japan.

Vi i Japanspesialisten Norge vil takke dere alle for deres tillit og støtte i løpet av denne tiden.

Vi har vært i Norge siden 1976, og det er med et virkelig tungt hjerte vi nå overleverer til våre danske kollegaer. Vi er imidlertid overbevist om at de vil kunne tilby deg utmerket service og fantastiske Japan opplevelser i fremtiden!