NY REISE: Sakura – se kirsebærtrærne blomstre

NY REISE: Sakura – se kirsebærtrærne blomstre

Opplev Japan mens kirsebærtrærne blomstrer!

De rosa blomstene symboliserer skjønnheten ved selve livet, og den årlige blomstringen er en stor begivenhet! Kirsebærblomsten er selvfølgelig Japans nasjonalblomst. Denne reisen tar dere først til verdensmetropolen Tokyo hvor dere kan oppleve skyskrapere med blinkende neonlys, men også vakre parker fulle av kirsebærtrær. Fra Tokyo tar dere Shinkansen vestover til Hiroshima, byen som nesten ikke trenger noen introduksjon. Men Hiroshima er så mye mere enn en mørk og trist historie! I dag fremstår byen som en optimistisk og lystig by med en avslappet atmosfære. Til slutt reiser dere til Kyoto som er Japans kulturelle skattekammer og som byr på mange av landets største severdigheter.

Destinasjoner: Tokyo, Hiroshima og Kyoto
Reiselengde: 11 dager (9 netter i Japan)
Reiseperiode: 30. mars – 09. april
Pris: Fra 26 800 NOK

Les mer her: https://www.japanspesialisten.no/produkt/sakura-se-kirsebaertraerne-blomstre/

By |2018-08-08T13:27:05+02:008/08/2018|Nyheter|