NY REISE: Påskeferie i Japan – 11 dager

NY REISE: Påskeferie i Japan – 11 dager

Opplev Japans vakre vår – japanernes favorittårstid!

Været er mildt og det regner lite. Og er dere heldige får dere kanskje med dere slutten av kirsebærtreblomstringen også. På denne reisen opplever dere noen av Japans høydepunkter. Oppholdet begynner i neonparadiset Tokyo, videre drar dere med Shinkansen vestover til Hiroshima, før dere avslutter oppholdet i den gamle hovedstaden, tradisjonsrike Kyoto. Vi har satt sammen en pakke som utnytter påskeferien på best mulig måte, til en pris som i høysesongen er veldig overkommelig: Dere får fly, transfers, ni overnattinger på gode hoteller og ubegrenset transport med hurtigtoget Shinkansen. Dere har mulighet til å legge til ønskede utflukter både i Tokyo, Hiroshima og i Kyoto. Begrenset antall plasser.

Destinasjoner: Tokyo, Hiroshima og Kyoto
Reiselengde: 11 dager (9 netter i Japan)
Reiseperiode: 12. april – 22. april
Pris: Fra 28 900 NOK

Les mer her: https://www.japanspesialisten.no/produkt/paskeferie-i-japan-11-dager/

By |2018-08-08T13:33:07+02:008/08/2018|Nyheter|