Tax Free

Tax Free 2017-12-14T13:28:00+00:00

Viktig informasjon om Tax free væsker

P.g.a EUs restriksjoner rundt innførsel av væsker, vil vi informere om følgende:

  • ALLE VÆSKER I FLASKER/BEHOLDERE STØRRE ENN 100ML I DERES HÅNDBAGGASJE VIL BLI BESLAGLAGT VED GJENNOMREISE AV EU-LAND.

For dere som reiser hjem med europeiske flyselskaper og skal reise videre fra første ankomststed i Europa gjelder informasjonen nedenfor:

  • Alle flasker/beholdere med et volum større enn 100ml må pakkes ned i baggasjen og sjekkes inn. Skulle dere ha flasker/beholdere med et volum større enn 100ml i deres håndbaggasje vil dette bli beslaglagt ved innsjekk på flyplassen i Japan.
  • Alle flasker/beholdere med et volum større enn 100ml som er kjøpt på flyplassen i Japan tax free vil beslaglegges på første flyplass i europa i sikkerhetskontrollen for fly innad i Europa.
  • Tax free som er innkjøpt (flasker/beholdere med et volum høyere enn 100ml) på flyet vil bli forseglet og får derfor medbringes til Norge. Den forseglede posen skal ikke åpnes. Om posen er åpnet før sikkerhetskontrollen for fly innad i Europa så vil innholdet beslaglegges.
    informasjonen ovenfor gjelder ikke for dere som reiser med SAS og avslutter deres reise i København. For dere går det fint å handle tax free væsker i flasker/beholdere med et volum større enn 100ml på flyplassen i Japan.

For dere som reiser hjem med Lufthansa:

Siden tax free varene i Tyskland er beskattet, kan man handle tax free i Frankfurt og Munchen.

For dere som reiser hjem med SAS:

På Københavns flyplass har visse varer to forskjellige priser, en lav og en noe høyere. Den laveste prisen er tax free som dere ikke får kjøpe. Den høyere prisen er beskattet og kan kjøpes og tas med innad i Europa.