Japan som reisemål, blir mer og mer populært for hvert år som går. Ingen årstid er så populær og flott som våren! Kirsebærtrærne i blomst i kombinasjon med det milde vårklimaet, lokker hvert år tusenvis av turister fra hele verden i slutten av mars og begynnelsen av april.

Det er derfor lurt å være tidlig ute, om man vil til Japan og oppleve kirsebærblomstringsesongen, til en rimelig pris.
Vi har vært tidlig ute med å reservere fly og hotell, og kan derfor allerede nå tilby en opplevelsesreise til Japan når kirsebærtrærne blomstrer for fullt. Klikk på linken under for å lese mer om vår kirsebærblomstringstur.

 

Kirsebærblomster i Japan 2018

Bli med oss på en reise fylt av japansk historie, natur, skjønnhet og glede!
Vi reiser rundt i landet og opplever varme-kilder, historiske plasser og kirsebærblomstrenes vakre årstid!
Nå har dere sjanse til å oppleve Japan på ekte vis – bli med på en oppdagelsesreise dere aldri kommer til å glemme! En engelsktalende guide er med dere på reisen. Her vil dere få høre om historie, kultur, mat samt mye mer!

sakura-cherry-3